Kun on ollut loppuviikon töissä ja viihdyttänyt yövieraita, saa hyvällä omallatunnolla viettää rauhallisen sunnuntain tekemättä yhtään mitään. Päiväunia, lukemista ja elokuvia höystettynä pyykinpesulla. Niistä on laiskat sunnuntait tehty.

Viime viikolla kävin ystävän luona kahvittelemassa ja tuli puheeksi, etten ole nähnyt Disneyn Frozen- elokuvaa. Hän päätti sen minulle lainata ja lähti etsimään sitä heidän DVD-kaapistaan. Voi tunnetta, kun näin tämän kaapin sisällön! Niin monta ihanaa Disney-klassikkoa. En sitten voinut vastustaa kiusausta ja oli pakko lainata kasa ihania elokuvia. Sain siis pitkästä aikaa katsoa Kaunotar ja Hirviön! Viimeksi kyseinen elokuva on tainnut tulla katsottua lähes puhkikuluneelta VHS-kasetilta. Ja kyllä, haluan yhä Hirviön linnan kirjaston! Katselulistalla olisi vielä mm. Peter Pan, Lumikki, Prinsessa Ruusunen, Pieni Merenneito ja Aladdin. Paluu lapsuuteen. :)

Viikonlopuksi sain vieraita kotopuolesta. Isi, nuorin ja vanhin pikkuveikka ja vanhimman pikkuveikan tyttöystävä tulivat tekemään tupatarkastuksen matkallaan länsirannikolle. Kiitos töiden, yhteinen ajanviete jäi hieman turhan lyhyeksi. Saatiin kuitenkin aikaiseksi kunnon hiilariähkyt käymällä pitkästä aikaa siivillä. Täytyy kyllä myöntää, että siipien taso oli kovasti laskenut omistajan vaihdoksen jälkeen. Harmitus oli melkoinen kun jouduin seuraavana aamuna lähtemään töihin 14,5 tunniksi ja toiset vain käänsivät kylkeä aamulla. Onneksi kuitenkin pikkuveikan joukkue voitti! Ja voittivat itse asiassa tänäänkin ja lähettivät rantaruottalaiset kesälomille! Jee!!

Yhden ruhtinaalisen vapaapäivän jälkeen jälleen huomenna sorvin ääreen. Jos sitä ennen kuitenkin pääsisi hieman eteenpäin ikuisuusprojektissani, Geroge R.R. Martinin A Song of Ice and Fire-saagassa.