Eilen se sitten koitti, se viimeinen työpäivä ainakin seuraavaan viiteen kuukauteen! Aivan uskomatonta! Mitä ihmettä mä teen tämän ajan, siis muuta kun parannun syövästä? Ei tätä kyllä voi vieläkään mitenkään käsittää, miten pitkästä ajasta onkaan kyse.

Sain jälleen useita tsemppauksia ja lämpöisiä ajatuksia. Muutamat kollegat jopa tarjosivat käytännönapua, esimerkiksi kyyditysten tai kauppareissujen muodossa. Osalla nämä kauniit puheet kuitenkin ovat olleet vain lohduttamista ja kohteliaisuuksia. Ei sillä, ettenkö näitäkin tarjouksia arvostaisi. Jos osat olisivat toisin päin, varmasti itsekin tarjoaisin apua kanssani samassa tilanteessa olevalle. Sitä en tosiaankaan epäile hetkeäkään, etteikö lähimmiltä työystäviltä saamani avuntarjoukset olisi tulleet suoraan sydämestä. Mulle tulee kyllä ihan hirvittävä ikävä teitä kaikkia ihanaisia naisia! Onneksi mulla on kuitenkin mahdollisuus aina silloin tällöin tulla nauttimaan kupillinen, ah, niin ihanan herkullista, Pirkka-kahvia! :D

Peruukin maksusitoomustodistus tuli yllättävän nopeasti postissa, joten pääsin kavereiden kanssa katsastelemaan Tampereen peruukkitarjontaa tänään. Koska minulla on edessä suuri elämänmuutos, halusin sen näkyä myös "hiuksissani". Hakusessa oli siis pitkä ja mielellään kihara peruukki. Kaksi liikettä riitti, kunnes se oikea löytyi. Pitkää, tai ainakin huomattavasti pidempää löytyi, mutta ei kiharaa. Osa sovittamistani peruukeista oli yllättävän luonnollisen näköisiä, mutta osa kuitenkin näytti todellakin peruukeilta. Mielestäni ottamani peruukki oli lähes luonnollisen näköinen vaikka tekokuidusta olikin. Jotenkin kovin naurettavalta tuntui tämäkin reissu. Miksi hankkia peruukki, kun on vielä hiukset päässä? Entäpä jos ne ei lähdekään? Vaikka kyllä ne mitä todennäköisimmin lähtevät. Jossakin välissä nämäkin asiat varmasti iskostuvat tajuntaan.

Kiitos maksusitoomuksen, peruukille tuli hintaa yhdessä peruukin pesu- ja hoitoaineiden sekä peruukkitelineen kanssa alle 80 euroa. Liikkeen palveluihin kuuluu myös peruukin lisämuotoilu jos asiakas sitä haluaa. Eli jos haluan leikkuuttaa peruukkiini esimerkiksi otsatukan, onnistuu se liikkeessä ilmaiseksi. Liikkeen palvelu oli erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä. Suosittelen siis lämpimästi Hiussalonki Sinilee-kampaamoa jos olet etsimässä peruukkia Pirkanmaan alueelta.

Huomenna se sitten alkaa, ne hoidot siis! Menen vuodeosastolle viettämään yhden yön, jotta voivat nesteyttää kunnolla ja pitää vähän tarkemmin silmän alla. Pikkasen meinaa pistää jännittämään pikkuhiljaa. Saas nähdä miten tytön käy huomenna. Myrkyt odottaa! :D