Hupsista keikkaa! Onpas ehtinyt vierähtää pitkä tovi edellisestä kirjoituksesta. Totta puhuakseni, ei tässä mitään kovin erikoista ole ehtinyt tapahtumaankaan. 

Torstaina kävin neljänsillä myrkky-tiputuksilla, mitkä toivottavasti oli myös ne viimeiset. Väliin tietysti on mahtunut myös ne kolmannet tiputukset, jotka meni yllättävän hienosti! Edelliset tiputukset oli sitten asia ihan erikseen. Väsymys iski jo tiputuspäivänä ja huono olo iski melko rajuna. Kaikkein inhottavin jälkivaiva, kuten aina, oli paha maku suussa. Tällä kertaa paha, metallinen maku, joka aikaisemmin on tullut vain vettä juodessa, oli suussa koko ajan torstaista maanantaihin.

Onneksi kuitenkin olo helpotti jonkin verran maanantaiksi niin pääsin viemään Äipän myöhäiselle äitienpäivälounaalle. :) Äipän kanssa suunniteltiin jo edellisellä kerralla lounastusta intialaisessa ravintolassa, mutta ilmeisesti ravintola ei halunnut meitä heille ruokailemaan, sillä olivat laittaneet maanantaina ovet kiinni. Jouduttiin sitten "tyytymään" viereiseen kiinalaiseen ravintolaan. Voi harmi! :D

Tiistaina oli aika käydä otattamassa uudet kuvat PET-TT:n muodossa. Itse kuvaus ei tällä kertaa ollut yhtään sen mukavampi kuin viimeksi. Perjantaina, eli huomenna, lääkäri soittaa jos kuvissa on vielä jotakin sellasta että myrrkyjen tiputusta pitää jatkaa. Jos taas kuvat on täysin puhtaat, mitä erittäin suuresti toivon, mutta melko vahvasti epäilen, siirrytään hoidoissa sädetyksiin. Jälleen luvassa siis odottamista! Tietenkään lääkäri ei siis soita jos kuvat on ok. Toivotaan siis kovasti ettei puhelin huomenna soi kertaakaan!!

Samoin kun siitepöly, mun kevääseen kuuluu läheisesti tietenkin jääkiekon mm-kisat, joissa kannustetaan Suomea voittoon meni pelit miten meni. Eihän sitä voi koko turnausta arvioida ensimmäisen pelin tuloksen perusteella, eihän? ;) Tänään siis jännätään Suomen kohtaloa pudotuspeleissä Tsekkiä vastaan. 

Toinen keväinen vaiva on kova autokuume. Varsinkin kun lämpöiset päivät lähenevät, alkaa mieleen muistua mm. viime kesäiset matkst tuossa ihanassa ilmastoimattomassa punaisessa paholaisessa. Kirjaimellisesti lämmöllä muistelen kuumana kesäpäivänä ruuhkaan juuttumista. <3 Onhan minulla ollut uuden auton hankkiminen mielessä jo pitkän aikaa. Tavoitteena oli uusi auto kesäksi, mutta näyttää pahasti siltä, että kyseessä ei ollut tämä kesä. Ei tässä kovin uskalla lisää laskuja itselleen hankkia kun tulot pienenevät ja sairasloman pituudestakaan ei ole varmuutta. Niin, eikä itseasiassa vielä edes työsopimuksen jatkosta! :D 

Nyt jännäilemään, ensin Suomen lätkäpeliä, sitten huomista lääkärin mahdollista soittoa. :)